BOUNCING MARIO - JOCURI MARIO

Publicitate/Ads

BOUNCING MARIO

Descriere Joc: Pentru ca pe acest site am adaugat pana acum majoritatea jocurilor cu Mario, pe masura ce apare un nou joc Mario o sa incercam sa il adaugam pe site. A aparut jocul Bouncing Mario si astazi l-am adaugat si pe site-ul nostru de Jocuri Mario. Mario este acum pe un balon si trebuie sa il ajuti sa adune toti galbenii si sa treaca la urmatorul nivel. Jocul Mario pe Baloane este asemanator cu jocul Mario Clasic, doar ca de aceasta data traseul este diferit si Mario este pe balon.

Instructiuni Joc: Utilizeaza tastele sageti pentru a-l ajuta pe Mario sa adune toti galbenii si sa treaca la urmatorul nivel.

Cuvinte Cheie: mario, jocuri mario, jocuri super mario, super mario, super mario games, mario joc, mario clasic, joc mario vechi, jocui mario, joc mario original, joc mario online, joc miniclip mario, jocuri super, mario online, tron, sageti, mario vechi, joc mario, bouncing, game, games, joaca, jocul mario, jocuri mari, mario games, mario original, miniclip, online, stele, super mari

Jucat de: 2051 Ori

Punctaj Joc: 100/100

BOUNCING MARIO - JOCURI MARIO

Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis

Alte JOCURI MARIO

Publicitate

Comenteaza jocul BOUNCING MARIO

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: