SALVEAZA UNIVERSUL - JOCURI ACTIUNE

Publicitate/Ads

SALVEAZA UNIVERSUL

Descriere Joc: Universul din care facem parte si noi este atacat de tot felul de nave extratereste, iar rolul tau este de a-l apara. Chiar daca pare o misiune imposibila, daca conduci bine nava ta si lupti cu indarjire suntem siguri ca o sa reusesti sa scapi de atacul navelor inamice. Alege nava potrivita si elimina pe cele ale inamicilor. Pentru fiecare nava inamica distrusa vei primi un numar de puncte. Joaca acum online jocul Silentium Universi.

Instructiuni Joc: Puteti alege daca sa jucati acest joc cu tastele sageti sau cu mouse-ul. Dupa ce algeti modul in care sa jucati acest joc cu nave cosmice, incercati sa eliminati cat mai multe nave inamice si sa adunati cat mai multe puncte.

Cuvinte Cheie: jocuri nave, jocuri nave cosmice, jocuri cu nave cosmice, jocuri cu nave extratereste, jocuri de aparat planeta, jocuri de aparat planeta de extraterestri, jocuri cu extraterestri, tron, sageti, jocuri de aparat, atacul, extraterestri, joaca, jocuri cu extra, jocuri cu nave, jocuri de apa, misiune, misiune imposibila, mouse, online, planeta, stele, xtra

Jucat de: 2208 Ori

Punctaj Joc: 100/100

SALVEAZA UNIVERSUL - JOCURI ACTIUNE

Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis

Alte JOCURI ACTIUNE

Publicitate

Comenteaza jocul SALVEAZA UNIVERSUL

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: