TRACTOR CU CUPA - JOCURI CU TRACTOARE

Publicitate/Ads

TRACTOR CU CUPA

Descriere Joc: Un nou joc din categoria de Jocuri cu tractoare am adaugat astazi pe site-ul nostru de jocuri. Scopul acestui nou joc cu tractoare este de a conduce tractorul cu cupa peste obstacole si de a aduna cat mai multe puncte. Tractorul din acest joc cu tractoare are o cupa destul de mare in spate cu ajutorul careia poti trece mai usor peste obstacole. Jocul nu este deloc usor, dar speram sa va placa acest nou joc cu tractoare cu cupa.

Instructiuni Joc: Utilizati tastele sagete pentru a conduce tractorul si tastele W,A,S,D, pentru a controla cupa in acest joc cu tractoare mari.

Cuvinte Cheie: jocuri cu tractoare, jocuri cu tractoare mari, jocuri cu tractoare cu cupa, jocuri cu excavatoare, jocuri cu tractoare gratis, tractoare cu cupa gratis, jocuri cu tractoare cu cupa in spate, jocuri cu excavatoare online, jocu, tractor, excavatoare, gratis, joaca, joc cu tractoare, obstacole, online, stele, tractoare, tractoare cu cupa, tractor cu cupa, tractoare mari, tractorul, tron, jocuri cu

Jucat de: 12812 Ori

Punctaj Joc: 100/100

TRACTOR CU CUPA - JOCURI CU TRACTOARE

Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis

Alte JOCURI CU TRACTOARE

Publicitate

Comenteaza jocul TRACTOR CU CUPA

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: