TUNUL CU MARIO - JOCURI MARIO

Publicitate/Ads

TUNUL CU MARIO

Descriere Joc: Astazi v-am mai adus un joc ce seamana foarte mult cu jocurile Mario, dar, acum, v-am adus un joc in care adevaratul si originalul Mario este protagonistul principal. Jocul se numeste Tunul cu Mario, titlul fiind foarte sugestiv, pentru ca in acest joc va trebui sa folosesti un tun destul de mare si de puternic, pentru a-l ajuta pe Mario, nu sa omoare alte chestii, ci pentru a prinde cat mai multe puncte, stelute si tot felul de chestii de pe cer. Trebuie sa fii destul de antrenamt si de bun, un tactical desafarsit si tot timpul pe pozitii pentru ca va trebui sa controlezi tunul cu mouse-ul si sa il trimiti pe Mario cat de sus si cat de departe poti, pentru ca la fiecare metru in plus vei avea un numar de puncte pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a avea scorul final cel mai mare. Incearca sa iti depasessti proprile recorduri pentru a fii cel mai bun si cel mai tare. Daca iti place jocul, si cu siguranta iti va placea iar atunci cel mai bine ar fi sa zici si celorlalti de jocul acesta minunat cu mario. Descopera bonusurile si cumparati cat mai multe arme pentru al arunca pe Mario si mai sus si mai departe. Fii tot timpul atent si tot timpul in priza pentru a nu scapa vre-o sansa de-al arunca pe mario si mai departe.

Instructiuni Joc: Folosestete de mouse pentru a controla tunul impreuna cu armele care ar putea sa te ajute sa il arunci mai mult pe Mario.

Cuvinte Cheie: jocuri cu mario, jocuri cu mario 2011, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario frumoase, jocuri cu mario interesante, jocuri genioase, jocuri 2011, jocuri frumaose cu mario, jocuri tari cu mrario, jocuri intelignete, jocuri cu tunul, jocuri tunul cu mario, mario, mario 2, 2011, jocuri gen, jocuri tari, mario 2011, lines, mario noi, arme, , jocuri cu, jocuri cu tun, jocuri frumaose, jocuri frum

Jucat de: 3851 Ori

Punctaj Joc: 100/100

TUNUL CU MARIO - JOCURI MARIO

Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis

Alte JOCURI MARIO

Publicitate

Comenteaza jocul TUNUL CU MARIO

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: