TANK BLITZ - JOCURI CU TANCURI

Publicitate/Ads

TANK BLITZ

Descriere Joc: M-am gandit ca de data aceasta sa adaugam un joc cu tancuri pentru ca de mult nu a mai fost adaugat unul. Ei bine, asa am ajuns la urmatorul joc, Tank Blitz, care este un joc cu tancuri dupa cum se poate vedea si din titlu. Va trebui sa te descurci foarte bine in aceasta lupta destul de lunga si foarte grea. Trebuie sa iti folosesti toate resursele, gloantele, si restul cat de bine poti pentru ca iti va trebui mult timp. Fii foarte atent la primul tutorial unde isi sunt prezentate butoanele pentru ca iti va folosii. Misca mouse-ul pe fiecare buton in parte pentru a vedea ceea ce face. Cand misiunea a inceput, nu mai poti sa dai inapoi razboiului, iar sute de inamci vor venii pe tine si te vor inconjura. Schimbati armele in functie de dificultatea inamicilor, rezistenta si numarul lor. Pentru modul de mitraliera vei putea sa tragi incontinuu doar o perioada te dim fara oprire, pentru ca se va incalzii daca nu ii dai o pauza. Pentru fiecare mod de arma in parte va exista un timp in care arma se va incarca sau isi va lua o pauza. Incearca sa domini tot campul de lupta si sa iei cat mai multe arme, gloante, puncte, si tot felul de bonusuri pentru a avea un scor cat mai mare si pentru a fii cat mai bun. Incearca sa intri in cele din urma in topul jucatorilor pentru a castiga medalii, cupe, sau chiar arme pentru viitoarea data cand te vei juca. Spune-le si prietenilor tai despre acest joc si jucati-va impreuna pentru a vedea care comandant este mai bun.

Instructiuni Joc: Folosestete de mouse pentru a intoarce armele; apasa pe W,A,S,D pentru a controla tancul; folosestete de 1,2,3,4 pentru a schimba armele; folosestete de SHIFT pentru a merge mai repede.

Cuvinte Cheie: jocuri cu tancuri, jocuri frumoase cu tancuri, jocuri tankuri 2011, jocuri in care impusti tancuri, jocuri in care impusti oameni, jocuri in care sunt explozii, jocuri cu gombotel, jocuri cu blitz, jocuri tank blitz, jocuri cu explozii, jocuri cu impuscaturi, 2011, cu impuscaturi, jocuri frumoase, tancuri, jocuri tank, impuscaturi, tanc, tank, misiune, razboi, tankuri, cu tancuri, arme, jocuri frumoas, , campul de lupta, jocuri cu, jocuri cu impuscat, jocuri cu tanc, jocuri frum, tank blitz

Jucat de: 9402 Ori

Punctaj Joc: 100/100

TANK BLITZ - JOCURI CU TANCURI

Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis

Alte JOCURI CU TANCURI

Publicitate

Comenteaza jocul TANK BLITZ

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: