TANOOKY TRACKS - JOCURI SPECIALE

Publicitate/Ads

TANOOKY TRACKS

Descriere Joc: De data aceasta v-am adus un joc destul de simplu la inceput in care va trebui sa ajutati o fata faorte draguta care are mare nevoie de voi. Va trebui sa gasiti mai multe obiecte ce fac parte din categoria obiectelor Tanookyes. Jocul urmator se numeste Tanooky Tracks si este un joc de indemanare, strategie, si chiar un joc distractiv daca incepi sa treci de primele nivele care sunt destul de dificile si de lungi. Va trebui sa gasesti 12 obiecte pe care micuta fata din joc le cauta pentru ea si pentru tatal ei. Ambii sunt foarte speriati, dar inca nu stim de ce, de aceea incercam sa te intitiem si pe tine in acest joc si sa incerci sa dezlegi misterele. Pentru a gasii toate acele obiecte va trebui sa te uiti prin toate camerele, asa ca va trebui sa mergi cu cursorul mouse-ului in sus pentru a merge prin toate camerele. In drumul tau vei gasii mai multe monezi pe care ar fi bine sa le iei pentru ca iti vor folosii mai tarziu. Incearca sa o ajuti pe micuta fetita si pe tatal ei si sa afli misterul din casa lor. Daca iti place acest joc, recomanda Tanooky Tracks si prietenilor tai.

Instructiuni Joc: Folosestete de mouse pentru a gasii toate obiectele pierdute si pentru a vedea care este misterul din casa Tanooky Tracks.

Cuvinte Cheie: jocuri cu mistere, jocuri gaseste obiectele, jocuri cu fete, jocuri inteligente, jocuri cu case, jocuri cu fetite, jocuri cu tati, jocuri gaseste obiectele 2011, jocuri tanooky tracks, mistere, speriati, gaseste, mister, gaseste obiecte, jocuri gaseste, , gaseste obiectele, joc de indemanare, jocuri cu, jocuri gaseste obiecte

Jucat de: 3283 Ori

Punctaj Joc: 100/100

TANOOKY TRACKS - JOCURI SPECIALE

Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis

Alte JOCURI SPECIALE

Publicitate

Comenteaza jocul TANOOKY TRACKS

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: