RAZE - JOCURI CU IMPUSCATURI

Publicitate/Ads

RAZE

Descriere Joc: O surpriza foarte placuta pentru toti vizitatorii site-ul este noul joc adus aici, Raze. Noul joc Raze este cel mai bun joc, fiind clasat in topul celor mai bune jocuri online. In acest joc in mare parte va trebui sa omorati alti roboti, oameni, extraterestri, zombii, sau orice alta fiinta, pentru ca la inceputul jocului vei putea sa iti selectezi specia dintr-o gama foarte mare, sa te imbraci cum vrei tu, sa iti pui un nume, sa iti pui niste arme preferate, iar dupa aceea poti incepe sa intri in primul nivel, nivelul de tutorial. In acest nivel vei invata cum sa faci diferite scheme care te vor ajuta in lupta ta, pe langa acestea te vor invata cum sa sari mai mult, cum sa mergi pe pereti, cum sa folosesti diferite arme si multe alte lucruri foarte folositoare. Dupa ce termini acest nivel care la sfarsit va avea o lupta cu 5 autoboti, va trebui sa intri in nivelul 2 in care nimic nu mai este cunoscut, si nimeni nu te mai pazeste. Ca norocul ca vei fi cu o alta echipa de a ta, deci totusi vei avea pe cineva in spate. Va trebui sa impusti cat mai multi oameni inamici de-ai tai pentru ca trebuie sa astepti sa se termine timpul pentru a putea sa mergi intr-un alt nivel. Mai multi oameni omorati de tine o sa iti dea un punctaj mai mare si vei putea sa te upgradezi. Cand termini cu un nivel poti sa iti vezi abilitatile daca au crescut sau daca au scazut in fuctie de cum te-ai descurcat in acel meci. Incearca sa fii cat mai bun si sa rezisti cat mai mult fara sa fii omorat, partea buna este ca totul se petrece in universul Cibernetic, iar daca esti omorat vei invia inapoi in acelasi nivel.

Instructiuni Joc: Folosestete de sageti sau W,A,S,D, pentru a merge. Apasa pe W sau sageata sus pentru a sari; apasa de doua ori pe W sau sageata sus pentru a sarii mai mult. Apasa pe 1,2,3,4,5,6 s.a.m.d pentru a schimba armele.

Cuvinte Cheie: jocuri cu arme, cel mai bun joc, cel mai tare joc, cel mai bun joc din 2011, cel mai bun joc online, cel mai tare joc online, jocuri cibernetice, jocuri raze, jocuri cu impuscaturi, jocuri raze, zombi, cu impuscaturi, impuscaturi, jocuri online, auto, online, extraterestri, arme, , joc online, jocuri cu, jocuri cu impuscat

Jucat de: 7713 Ori

Punctaj Joc: 100/100

RAZE - JOCURI CU IMPUSCATURI

Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis

Alte JOCURI CU IMPUSCATURI

Publicitate

Comenteaza jocul RAZE

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

joc frumos

stefan nicoleta