FANTOMA LA VANATOARE - JOCURI SPECIALE

Publicitate/Ads

FANTOMA LA VANATOARE

Descriere Joc: Fantoma la Vanatoare; iti spune ceva acest titlu? Ei bine, daca cumva te infioara intr-un fel, sa nu iti faci griji pentru ca nu te vei speria tu in acest joc, tu fiind fantoma. In acest nou si foarte frumos joc va trebui sa sti foarte bine ceea ce faci pentru ca va trebui sa fii faorte bun si foarte atent, dar, in acelasi timp sa fii si inspaimantator pentru ceilalti si amuzant pentru tine. De ceva vreme fantomele nu mai sunt asa de infioaratoare precum erau acum ceva vreme, iar o mica fantoma cum vei fi tu nu poate sa mai bantuie in liniste pentru ca toti isi bat joc de ea. Ei bine, totul s-a sfarsit pentru ca vei putea sa devi din nou o fantoma mare si puternica. De ce? Pentru ca vei putea sa iei forma diferitelor obiecte dintr-un hotel foarte mare in care sunt la inceptut 30 de persoane. Dupa cum spuneam, poti sa iei, mai bine zis, sa intri in diferite obiecte pe care le vei putea misca ca sa arate ca fantomele exista. Cu cat sperii oameni mai mult cu atat vei devenii mai puternic si cu atat vei ramane cu mai putini oameni in acea casa. Pentru a putea intra in orice corp, va trebui sa mergi langa acel corp si sa apesi pe SPACE, dupa ce faci asta, si esti in corpul dorit va trebui sa apesi pe sageti pentru a face diferite figuri cu acel corp pentru a speria oamenii. Pentru a iesii din corp va trebui sa apasati iarasi SPACE. Speriati cat mai multi oameni, si izgoniti cat mai multi oameni din casa pentru a putea bantuii in liniste.

Instructiuni Joc: Folosestete de sageti pentru a merge cu fantoma prin casa; apasa pe SPACE pentru a controla diferitele obiecte.

Cuvinte Cheie: jocuri cu fantome, jocuri cu sperietori, jocuri interesante, jocuri horror, jocuri cu fantome 2011, jocuri noi cu fantome, jocuri in care apar fantome, jocuri in care esti o fantoma, jocuri fantoma la vanatoare, jocuri noi, speriati, amuzant, space, , fantoma la vanatoare, jocuri cu, jocuri horro

Jucat de: 4976 Ori

Punctaj Joc: 100/100

FANTOMA LA VANATOARE - JOCURI SPECIALE

Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis

Alte JOCURI SPECIALE

Publicitate

Comenteaza jocul FANTOMA LA VANATOARE

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: