HRANESTE HIPOPOTAMUL - JOCURI ANIMALE

Publicitate/Ads

HRANESTE HIPOPOTAMUL

Descriere Joc: Hraneste Hipopotamul este un joc foarte frumos si foarte nou in care va trebui sa hranesti mai multi hipopotami dupa cum poti sa vezi si din titlul jocului. Poate crezi ca este ceva usor, ei bine, nu e chiar asa. Domnul J.J, un mare cautator de hipopotami a ajuns pe taramul in care ei inca sunt la putere, si nu sunt controlati de oameni. Din pacate hipooptamilor le este foarte foame asa ca J.J s-a gandit sa le dea o mana de ajutor, asa ca tu esti cel ce va trebui sa le hraneasca pe unele din cele mai mari si mai puternice animale de pe planeta. Ai un mare noroc, hipopotani nu te ataca, iar tu va trebui sa ii hranesti cu pepene rosu, pentru ca acesta este preferatul lor. Va trebui sa iei cat mai multi pepeni rosii si sa ii arunci in gura lor. Ai mare grija, daca cumva hipopotani nu mananca un pepene rosu, sa nu te aproprii de ei pentru ca te vor inghitii pur si simplu. Fii cel mai bun si incearca sa faci un scor cat mai mare si cat mai multe nivele la acest nou joc.

Instructiuni Joc: Folosestete de sageti pentru a te misca; foloseste S pentru a lua pietre sau pepene, iar dupa aceea apasa pe MOUSE pentru a lansa tot ce ai in mana.

Cuvinte Cheie: jocuri frumoase, jocuri noi, jocuri tari, jocuri 2011, jocuri hipopotani, jocuri cu animale, jocuri cu animale tari, jocuri cu animale mari, jocuri 2011, jocuri cu animale frumoase, jocuri cu animale salbatice, jocuri de indemanare, jocuri hraneste hipopotamul, animale, planeta, mari, pietre, jocuri frumoas, , hraneste hipopotamul, hipopotani, jocuri cu, jocuri frum

Jucat de: 15669 Ori

Punctaj Joc: 100/100

HRANESTE HIPOPOTAMUL - JOCURI ANIMALE

Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis Jocuri Gratis

Alte JOCURI ANIMALE

Publicitate

Comenteaza jocul HRANESTE HIPOPOTAMUL

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: